mobilni meni
na vrh

Štampa na rančevima i torbama

Štampa na rančevima kao vid marketinga

Svojstvena vidljivost i mobilnost ranac čini prirodnim izborom kao promotivnog artikla sa velikim uticajem. Štampa na rančevima koji odgovaraju vašim potrebama zavisi od ciljne publike i namene u pogledu promotivne aktivnosti.

Na primer, štampa na rančevima za školu ili za studente, obično se radi na većim rančevima, koji mogu, ali ne moraju biti od specijalnih materijala. Sa druge strane, štampa na rančevima od lakih, nepromočivih ili materijala koji se brzo suše, odlična je varijanta za sportske i druge događaje koji se organizuju u prirodi.

Štampa na rančevima odličan je način i za kreiranje poklona za saradnike, radnike ili odane klijente, a sami rančevi sa štampom mogu biti poslovni, klasični ili namenski. Izbor rančeva možete napraviti na osnovu vaših specifičnih potreba, a mi smo tu ukoliko vam je potreban savetr ili predlog, kkao po pitanju tipa ranca, tako i po pitanju štampe na odabranim rančevima.

Štampa na torbama i rančevima - M-Print štamparija Beograd

 

Rančevi sa odštampanim logom ili drugim dizajnom, najčešće se koriste kao:

  • Štampani rančevi kao dodatak uniformi za radnike koji rade isporuke ili promociju proizvoda
  • Štampani rančevi za prodaju u specijalizovanim prodavnicama
  • Štampani poklon rančevi za akcijske ponude ili kao pokloni u dobrotvorne svrhe
  • Štampani rančevi kao poklon radnicima prilikom obeležavanja važnih jubileja firme
  • Štampani rančevi kao poklon starim i novim poslovnim saradnicima

U zavisnosti od vrste rančeva i vašeg budžeta, može se odabrati mnogo opcija za štampu na rančevima koji ističu ono najvažnije u vašem poslovanju. Na osnovu vrste materijala i namene rančeva, bira se i tehnika štampe koja se primenjuje. Bez obzira da li želite uslugu štamep na manjem ili većem broju rančeva, kao i da li želite štampu različitog dizajna na svakom ili na po nekoliko rančeva, M-PRINT je tu za vas.

Naručivanje štampe na rančevima

M-PRINT će ispunjavanjem dogovora o štampi na rančevima, osigurati vaše zadovoljstvo pružajući najniže cene štampe i vrhunski kvalitet. Nudimo i usluge dizajniranja u pripremi za štampu na rančevima kako bismo kreirali najbolje rešenje i pretvorili rančeve u pokretne reklame. Sa velikim brojem modela rančeva i ideja koje su vam na raspolaganju, dobro je znati da će naš stručni tim biti na svakom koraku uz vas i davati pouzdane savete i podršku za štampu na rančevima.

Za firme i organizacije koje žele da povećaju svoje prisustvo na tržištu i promovišu svoj brend u isto vreme, štampa na rančevima daje mogućnost da vaš logo ili poruku prenesete bilo kada i bilo gde.Pozovite M-PRINT za štampu na rančevima, a naši iskusni predstavnici će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i poslati besplatnu, neobavezujuću ponudu.

Naručite štampane rančeve i torbe zajedno sa štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksericama, štampom na dečijim majicama, štampom na keceljama ili štampom na sportskoj opremi i štampom na radnim odelima. Što više naručite, više štedite.