mobilni meni
na vrh

Stikeri

Stikeri za zid, prozore i laptopove

 

Stikeri za zid

Stikeri za zid su isplativ i inovativan način primene dekoracije na bilo koju vrstu unutrašnjih ili spoljnih zidova u kancelariji ili kod kuće. Zbog svoje fleksibilnosti i trajnosti, stikeri za zidove mogu se koristiti za transformisanje izgleda zida bilo koje veličine na ekonomičan način. M-PRINT isporučuje sve oblike stikera za zid po konkurentnim cenama sa višestrukim opcijama isporuke.
Za optimalne rezultate M-PRINT savetuje kupce da pažljivo očiste zidove vlažnom krpom pre nanošenja stikera za zid. Za više informacija o primeni personalizovanih zidnih nalepnica nazovite našu službu za podršku.

Stikeri za zid se mogu štampati na samolepljivom materiajlu u boji ili providnom materijalu koji je idealan za one kojima je potrebna nanošenje stikera za zid na staklene površine.

Izrada stikera i nalepnica za zid - M-PRINT štamparija

 

Stikeri za prozore

Stikeri za prozore su savršen način da svoju poruku prenesete širokoj publici. Privucite pažnju na svoju kancelariju ili prodavnicu pomoću naših prelepih stikera za prozore. Nalepite svoju prodajnu ili reklamnu poruku na prozore, izloge ili staklena vrata. Šta god da želite, savršene stikere za prozore možete naći u M-PRINT-u!

Ako želite da stikere zalepite iznutra tako da slika bude okrenuta spolja, obavezno uradite svoj dizajn kao u ogledalu, ako sami radite pripremu za štampu! Bez ograničenja u veličini ili obliku, imate svu slobodu koja vam je potrebna da napravite male  i velike stikere za prozore i izloge.

Ako niste sigurni šta da odaberete ili imate bilo kakvih pitanja, naše osoblje je spremno da vam pomogne. Pozovite nas ili pošaljite e-mail i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

Stikeri za laptopove

Stikeri za laptop odličan su način da promovišete svoj brend na laptopovima svojih kupaca ili dodate ličnu notu sopstvenom laptopu. Promovišite svoje preduzeće ili podržite svoj omiljeni projekat, neprofitnu organizaciju ili biznis. Naši stikeri za laptop izrađeni su od izdržljivog materijala koji odoleva sunčevoj svetlosti, toploti i ogrebotinama.

Laptopovi su svuda, a najnoviji trend je personalizovanje laptopova stikerima za laptop. Pretvorite svoj laptop u remek-delo dodavanjem stikera omiljenih kompanija, bendova, filmova, emisija ili čak umetničkih dela koja volite. Vaš laptop je deo onoga ko ste. Zašto se ne bi prilagodio vašoj ličnosti?