mobilni meni
na vrh

Štampa na T-shirt majicama

Štampa na majicama MPRINT BeogradŠtampa na majicama, personalizacija majica, radne odeće i uniforme sa štampom za klijente iz Beograda i cele Srbije je naša osnovna delatnost.
M-PRINT nudi personalizovane majice sa štampom, štampu na duksevima, štampu na radnoj odeći, štampu na sportskoj opremi i štampu na rančevima i torbama, kao i štampu na ostalim delovima od tekstila. M-PRINT nudi brzu i odličnu uslugu kupcima, sa posebnom pažnjom u vezi detalja i majicama najboljeg kvaliteta u  Srbiji!

Šta M-PRINT može uraditi za vas

M-PRINT štampa na majicama je najboljeg kvaliteta, a štampamo i na duksericama, uniformama, sportskoj odeći, rančevima, torbama i sl. Štampa na majicama i drugoj odeći i opremi se radi pomoću 3 tehnike – SUBLIMACIJA, FLEX i FLOK. Takođe imamo i izradu stikera za sve namene.

Visokokvalitetna štampa na majicama

M-PRINT koristi tehnike štampe i boje vrhunskog kvaliteta, kako bi pružio  najbolji kvalitet dostupan u Srbiji. Trudimo se da konstantno održavamo mašine i kvalitet štampe i stalno pratimo kako otisak izgleda na majicama i drugim delovima odeće i opreme od tekstila, osiguravajući da je preneti dizajn savršen i tačan. Naš tim za osiguranje kvaliteta prati svaki posao štampe na majicama do najsitnijih detalja.

Štampa na majicama - Brza štampa i dostava MPRINT Beograd

Povoljna cena štampe na majicama

M-PRINT nudi konkurentne cene, nepobedive na tržištu, a istovremeno neuporediv kvalitet majica i štampe na majicama za naše kupce bilo gde u Srbiji. Ne možemo reći da su personalizovane majice jeftine, ali mi obezbeđujemo najbolji kvalitet po najnižoj mogućoj ceni. Ako pronađete jeftiniju ponudu za štampu na majicama, pošaljite nam je i mi ćemo je, ne samo uporediti, već ćemo je i pobediti.

Besplatan pregled dizajna za štampu na majicama

Nudimo besplatan pregled postojećeg dizajna ili predloga dizajna, bez ikakvih dodatnih troškova, od strane našeg tima dizajnera.

Priprema za štampu na majicama

Naš dizajnerski tim za pripremu štampe na  majicama omogućava nam da ponudimo i uslugu izrade predloga za štampu na majicama i drugoj opremi. Iskoristite naše dizajnere da biste brzo i lako došli do kreativnih rešenja za štampu na majicama, uniformama, rančevima i torbama, kao i na soprtskoj opremi.

Jeftina i brza štampa na majicama - MPRINT štamparija Beograd

Nema skrivenih troškova

Temelji našeg poslovanja izgrađeni su na iskrenosti. Želimo da budemo efikasni i jasni prema svojim kupcima. Za razliku od nekih, nemamo nikakvih skrivenih dodatnih naknada za podešavanje, naknada za korišćenje ponuđenih rešenja ili troškova konsultacija i sl. Takođe nemamo minimalnu količinu za štampu na majicama ili predmetima od tekstila. Želimo da budete zadovoljni našim proizvodima i uslugama i zato smo uvek tu za vas..

Brza dostava majica sa štampom

Budući da je M-PRINT otvoren za porudžbine malih i velikih količina štampe na majicama, za nas nema malih i velikih poslova. Štampu na majicama ćemo uraditi brzo, a uglavnom je to i pre unapred određenih rokova, a dostavu možete zatražiti i na vašu adresu. Ako imate hitan zahtev, pokušaćemo da ga ispunimo. Isporuku proizvoda koje uradimo obavljaju kurirske službe, a na vama je da odaberete na koji način će vam proizvodi biti dostavljeni.