mobilni meni
na vrh

Štampa na sportskoj opremi

Štampa na sportskim majicama

Tražite li kvalitetnu, laganu i atraktivnu sportsku odeću koja će pomoći vašem timu da trenira i pobeđuje ili vam je potrebna nova, takmičarska oprema za tu nadolazeće utakmice? Štampa na sportskoj opremi sa sopstvenim grbom tima ili dizajnom brenda sponzora su možda najbolje rešenje. Štampane sportske majice otkrivaju timski duh u svima, stvaraju trajan osećaj prpadnosti timu i doprinose većem jedinstvu unutar tima.

Štampa na sportskoj opremi je takođe sjajno promotivno sredstvo koje će vam sigurno pomoći u traženju i promociji sponzora. Dajte svojim obožavateljima priliku da vas podrže i bodre uz štampane sportske majice. Štampa na sportskim majicama, kao odeći po meri za sve vrste sportova, pruža vama i vašim prijateljima priliku da se povežete u zajedničkom cilju do pobede.

Štampa na ostaloj sportskoj opremi

Da li je vama i vašim prijateljima ili članovima kluba potrebna štampa na ostalim delovima sportske opreme? Bilo da vam treba štampa na muškim šorcevima za sport, muškim šorcevima za kupanje, štampa na Yoga helankama ili donjim deloviam muških ili ženskih trenerki, M-PRINT je tu za vas. Imate mogućnost da dizajnirate bilo šta što možete zamisliti i kreirate zaista jedinstvenu personalizovanu sportsku odeću za svoj tim ili klub – bez minimalnih narudžbi ili dodatnih troškova.

Štampa na sportskoj opremi za sve namene - M-Print Beograd

Štampa visokog kvaliteta za sportsku opremu

Štampom na muškim šorcevima za sport, muškim šorcevima za kupanje, štampom na Yoga helankama ili donjim delovima muških ili ženskih trenerki pokažite svoj timski duh i impresionirajte svoje obožavatelje i protivnike jedinstvenom štampanom sportskom odećom po meri. Stručnjaci za štampanje iz M-PRINT pomoći će vam da dobijete savršen otisak štampe na sportskoj opremi za sve potrebe.

U zavisnosti od materijala odabrane sportske odeće, dizajna koji želite da odštampate na svojim sportskim majicama muškim šorcevima za sport, muškim šorcevima za kupanje, Yoga helankama ili donjim delovima muških ili ženskih trenerki, mi ćemo odabrati najbolju tehniku štampanja kako bismo bili sigurni da će vaša odeća po meri izgledati sjajno nakon nošenja, a otisak štampe ostati neoštećen i nakon višestrukog pranja.

Podrška za štampu na sportskoj opremi

Sa iskustvom u oblasti štampe i radom sa velikim brojem klijenata, naš tim za dizajn i podršku može vam pomoći u svakom koraku procesa naručivanja savetima i podrškom. Ako želite da razgovarate o vašim dizajnerskim željama, potrebna vam je pomoć u uklanjanju pozadine slike ili izradi pripreme za štampu na sportskoj opremi, obratite se našoj grafičkoj službi – oni će vaše ideje pretvoriti u stvarnost. Štampa na sportskoj opremi nikada do sada nije bila ovako jednostavna i zabavna.

Naručite štampu na sportskoj opremi zajedno sa štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksericama, štampom na dečijim majicama, štampom na keceljama ili štampom na rančevima i torbama i štampom na radnim odelima. Što više naručite, više štedite.