mobilni meni
na vrh

Štampa na radnim odelima

Štampa na radnim odelima – uvek savršen poslovni izgled

Štampa na radnim odelima je sjajan i jeftin način da pomognete promociju bilo kog posla (bilo da je to start-up biznis, preduzeće ili velika kompanija) i istaknete svoj brend iznad ostalih, jer najvažnije je biti primećen.

Radna odela mogu biti glavni odskočni kamen vašeg preduzeća u izgradnji profesionalnog imidža koji potrošačima uliva poverenje u kvalitet vaših proizvoda i usluga. Bez obzira da li ste vlasnik maloprodaje, mehaničarska radnja, negovateljska agencija ili pružalac raznih drugih usluga, sa štampanim radnim odelima, kupci i klijenti će pre izabrati vas nego konkurenciju koja deluje neozbiljno. Štampa na radnim odelima je takođe moćan i pristupačan marketinški alat: odštampajte logo vaše firme i kontakt podatke na radnim odelima vaših timova i vaši zaposleni će moći da reklamiraju vaše poslovanje dok rade. To je skoro pola posla u pogledu marketinga.

Štampa na radnim odelima - Štamparija M-PRINT Beograd

 

Štampa na radnim odelima za promociju brenda

Čineći vaš brend i logotip vidljivim pomoću štampe na radnim odelima može pomoći i u promociji prema potencijalnim klijentima. Štampa na radnim odelima pruža i dodatnu korist stvaranjem osećaja jedinstva i timskog duha među vašim zaposlenima. Vaša radna odela ne moraju biti obična, dosadna radna odela koja možete kupiti u prodavnici! Pomoću usluge štampe na radnim odelima koju nudi M-PRINT, možete se prepustiti kreativnosti i dizajnirati uniformu koju će vaši radnici ponosno nositi i koja će im pomoći da se osećaju profesionalno i samouvereno!

Štampa na radnim odelima treba da podstakne odnos vašeg preduzeća, kupaca i klijenata, a ova relativno mala investicija može rezultirati velikim profitom poslovanja. Kreirajte i zadržite imidž ozbiljne firme štampom na radnim odelima u M-PRINT-u!

Naručivanje štampe na radnim odelima

M-PRINT ima dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga štampe na radnim odelima svih vrsta, kao i stručnu ekipu grafičkih dizajnera, kako bi vašu personalizovanu narudžbu radnih odela što brže i lakše izvršili.

Ne samo da nudimo super jednostavno i brzo naručivanje štampe na radnmim odelima, već to radimo i po super cenama uz mogućnost davanja popusta prema količini artikala. Trudimo se da uslugu štampe na radnim odelima izvršimo što brže, uz detaljnu pažnju na kvalitet. Ako niste sigurni koji dizajn za štampu bi mogao najviše pomoći vašem poslovanju, možete od nas zatražiti savet ili predlog. Ako imate svoj dizajn ili pripremu za štampu na radnim odelima, možete nam je poslati, a mi ćemo na osnovu nje uraditi sve ostalo. Takođe, ako želite da saznate koji materijal radnih odela i tehnika za štampu najbolje pristaje vašem poslovanju, pozovite nas i dobićete korisne savete i predloge. Imaćete našu potpunui podršku u svakoj fazi procesa štampe na radnim odelima.

Naša služba za podršku sa strpljenjem će vam pomoći da pronađete odgovarajuće veličine, modele, materijale i boje radnih odela, kao  i dizajna za vašu personalizovanu radnu odeću. Na svaki upit odgovaramo u roku od 24 sata, besplatnom i neobvezujućom ponudom.

Naručite štampana radna odela zajedno sa štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksericama, štampom na dečijim majicama, štampom na keceljama ili štampom na sportskoj opremi. Što više naručite, više štedite.