mobilni meni
na vrh

Štampa na polo majicama

Polo majice predstavljaju vanvremenski klasik i nikada ne izlaze iz mode. Danas se polo majice mogu videti ne samo u sportu, već i kao neizostavni deo svakodnevne odeće, kao radna odeća, kao deo timskih kompleta i kao promotivne poslovne uniforme. Štampa na polo majicama se radi odavno, a savremeni materijal, boje i tehnike štampe obezbeđuju kvalitetan otisak koji traje. Sam kvalitet i trajanje otiska zavisi delom od materijala polo majice, a delom i od tehnike štampe i kvaliteta boja.

Štampa na polo majicama Beograd - MPRINT- najjeftinija štampa na majicama

Štampa na polo majicama za sve prilike

Štampa na polo majicama može ih učiniti jedinstvenim za povremene noćne izlaske sa prijateljima ili ih učiniti veoma korisnim za promociju poslovanja ili proizvoda, kao reklamne poklone ili uniforme. Polo majice sa štampom su savršen dodatak bilo kojoj odeći. Štampane polo majice koje nudi M-PRINT mogu biti odlične za svaku priliku, bilo da se radi o izletima, sportskim događajima, team building-u ili za poklon poslovnim saradnicima i kupcima.

Štampa na polo majicama za promociju poslovanja

Polo majice su udobne za nošenje što ih čini odličnim rešenjem za teretanu ili ekipu sportskog kluba, kao i savršenom radnom odećom za bilo koje godišnje doba. Štampa na polo majicama, kao što smo već pomenuli, odličan je način da promovišete svoje poslovanje među postojećim ili potencijalnim kupcima i predstavlja veoma pametno ulaganje za budućnost firme.

Personalizovane polo majice

Za štampu na polo majicama za naše klijente pripremili smo klasične polo majice od pamuka, dostupne u različitim veličinama i bojama, a naša kvalitena štampa će učiniti da vaše polo majice odgovaraju izgledu brenda, grupe ili tima. Ako želite, možete kombinovati štampu na polo majicama sa drugim personalizovanim odevnim predmetima. U M-PRINTU imamo odličan izbor elegantnih i povoljnih polo majica za muškarce, žene, devojčice i dečake i još mnogo toga!

Štampa na polo majicama pomoću preslikača (fleks / flok) je najbolja opcija ako želite da personalizujete svoje polo majice logotipom svog brenda, timskim sloganima i drugim printovima u jednoj boji. Otisci su napravljeni od fleksibilnog i elastičnog materijala i samim tim su izuzetno izdržljivi. Čak i nakon 50 pranja, dizajn štampane polo majice i dalje će izgledati oštro. Ovo je najbolja opcija za štampu radnih polo majica, sportske odeće ili opreme za igru.

Naručite štampu na polo majicama zajedno sa štampom na keceljama i uniformama, štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksevima ili štampom na sportskoj opremi. Što više naručite, više štedite.