mobilni meni
na vrh

Štampa na keceljama i uniformama

Brza i povoljna štampa na keceljama i uniformama

U M-PRINT-u, štampane kecelje i uniforme su jedni od naših najpopularnijih proizvoda. Pored naših specijalnih kuvarskih kecelja, naš asortiman proizvoda uključuje i štampu na keceljama i uniformama za druge delatnosti. Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete upit putem e-maila, a ljubazni član našeg štamparskog tima će vam napraviti besplatnu ponudu bez ikakvih obaveza.

Štampa na keceljama i uniformama - Štamparija M-PRINT Beograd

 

Kao štamparija specijalizovana za štampu na tekstilu, posebno za velike porudžbine, pružićemo vam i mogućnost popusta za sve veće količine koje naručite.

Štampa na keceljama i uniformama za promociju brenda

Štampa na keceljama i uniformama je i odličan način za opremanje osoblja u slučajeviam kada se želi postići ujednačen i ozbiljan izgled. Ako želite da vaš tim kuvara i konobara izgleda profesionalno, jedan od najboljih načina da ostavite utisak na potrošače je štampa na keceljama i uniformama. Štampane kecelje i uniforme za razne delatnosti se mogu raditi sa logotipom vaše kompanije i bilo kojom vrstom teksta ili poruke koju želite da dodate. Vrhunska štampa na keceljama i uniformama može doprineti promociji vaše delatnmosti, a vaša poruka se može preneti bolje i dalje.

Štampane kecelje i uniforme za sve delatnosti

Štampa kecelja i uniformi u M-PRINT-u, pogodna je za sve delatnosti i radnike oba pola. Imamo kecelje i uniforme u raznim bojama i veličinama, kako bismo ispunili zahteve svih korisnika. Kada su vam potrebne kecelje i uniforme za štandove sajmova, naša kvalitetna štampa na keceljama i uniformama će zasigurno impresionirati sve posetioce, pružajući izgled visoke profesionalnosti i ozbiljnosti.

Kada želite da opremite svoje osoblje kako biste poslali posebnu poruku poslovnim klijentima, M-PRINT štampane kecelje i uniforme su savršeni izbor za kreiranje profesionalne radne odeće.

Štampne kecelje i uniforme po meri i želji

Štampa na keceljama i uniformama je odličan način da reklamirate celokupno poslovanje ili pojedinačne usluge ili proizvode, što će se dobro odraziti na vaše poslovanje. Mnoštvo boja, raznih dezena, kao i kombinacija grafike i tekstualnih poruka koje možete odabrati, dodatni su razlozi da na ovaj način unapredite svoje poslovanje.

Naručite štampane kecelje i uniforme zajedno sa štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksericama, štampom na dečijim majicama ili štampom na sportskoj opremi. Što više naručite, više štedite.