mobilni meni
na vrh

Štampa na jaknama i prslucima

Koliko je lako uraditi štampu na jaknama i prslucima? Štampa na jaknama i prslucima se veoma jednostavno može naručiti, bilo da se radi o zimskim jaknama i prslucima ili se oni koriste kao radna oprema. Na samom početku naručivanja štampe na jaknama i prslucima, na vama je da izaberete vrstu i model. Imamo veliki izbor jakni i prsluka u različitim bojama.

Nakon izbora modela za štampu na jaknama i prslucima, potrebno je da odaberete slogan i dizajn. Možete poslati svoja grafička rešenja ili koristite dizajne koje mi možemo ponuditi. Personalizacija  jakni i prsluka profesionalnom štampom moguća je, kako za firme, tako i za fizička lica. Minimalne količine za štampu na jaknama i prslucima ne postoje, a za veće porudžbine možemo obezbediti popust.

Štampa na jaknama - Štampane jakne - M-PRINT štamparija

 

Štampa na jaknama i prslucima za skijanje

Pripremite svoje skijaše ili članove planinarskih klubova uz M-PRINT! Nudimo širok spektar jakni i prsluka za personalizaciju. Štampa na prslucima i jaknama za sledeću skijašku sezonu, snouboard ili bilo koje druge zimske aktivnosti može se uraditi veoma brzo i efikasno.

Štampa na jaknama i prslucima za radne uniforme

Ukoliko imate radnike koji rade na terenu u toku zimskih meseci ili je vaš posao u vezi sa zimskom sezonom, trebalo bi da ih opremite jaknama i prslucima u kojima će im biti udobno i toplo. Štampa na jaknama i prslucima može doprineti prepoznatljivosti brenda i kod klijenata ili poslovnih saradnika ostavi pozitivan prvi utisak. Uniformisanjem radnika utičete i na njihov odnos prema poslu, oni više osećaju pripadnost timu i ozbiljnije pristupaju poslu.

Štampa na prslucima - Štampani prsluci - M-PRINT Beograd

 

Štampa na jaknama i prslucima kao reklama

Kada već opremate radnike jaknama i prslucima, zašto ne iskoristiti štampu na njima kao dodatnu mogućnost reklame za vaše poslovanje. U današnje vreme je potrebno iskoristiti maksimum mogućnosti za promociju, kako bi ste se probili kroz konkurenciju. Personalizacija jakni i prsluka može biti baš ono što će vaš brend učiniti poznatim. Kvalitetne jakne i prsluci, mnoštvo boja i dezena, kao i kvalitetna i povoljna štampa na jaknama i prslucima, mogu biti baš ono za čime tragate u oblasti marketinga.

Pogledajte svoju konkurenciju i njihove načine promocije i sigurno ćete uočiti razliku.

Kako se radi štampa na jaknama i prslucima

Za štampu na jaknama i prslucima možete poslati svoj dizajn, izabrati neki iz našeg opsežnog asortimana ručno izrađenih dizajna ili možete naručiti izradu potpuno novoh koji će naši stručni grafički dizajneri uraditi za vas. Štampa se može raditi na prednjem i zadnjem delu, na rukavima ili kapuljačama. Štampa se može uraditi sa istim dizajnom za celu narudžbu ili se svaka jakna ili prsluk mogu štampati sa različitim dizajnom.

Pored usluge štampe na jaknama i prslucima, nudimo i mogućnost isporuke na željenu adresu putem kurirskih službi.

Naručite štampu na jaknama i prslucima zajedno sa štampom na keceljama i uniformama, štampom na duksericama, štampom na dečijim majicama ili štampom na sportskoj opremi. Što više naručite, više štedite.