mobilni meni
na vrh

Štampa na dečijim majicama

Štampa na dečijim majicama za svaki dan

Štampa na dečijim majicama za svakodnevno nošenje u kući, u školu u vrtić i slično je odavno postala trend! Štampu na dečijim majicama za svaki dan možemo raditi koristeći razne motive. Štampa na majicama ove vrste se može raditi u malim i velikim količinama, a svaka majica može imati različiti štampani dizajn. U našem asortimanu postoji veliki broj motiva za štampu na dečijim majicama, a na vama je da odaberete onaj ili one koji vam se najviše sviđaju.

Štampa na dečijim majicama - Brza i jeftina štampa MPRINT BeogradNeograničen izbor boja koje se mogu kombinovati u skladu sa bojama majica, kao i kvalitet štampe na majicama, izdvajaju nas od drugih koji nude iste ili slične usluge. Deca će sigurno biti oduševljena štampom na majicama koje im dolaze iz M-PRINTA.

Pozovite nas i naručite štampu na dečijim majicama za svakodnevno nošenje sa likovima ili motivima heroja koje deca obožavaju.

Štampa na sportskim dečijim majicama

Kada govorimo sportu, prvo što nam padne napamet je sportska odeća. Sportska odeća nikad nije potpuna bez sportskih majica. Štampa na dečijim sportskim majicama je jedan od najboljih i možda najjeftinijih načina kreiranja sportskih dresova za decu. Većina sportova podrazumeva timsku igru, a pripadnost timu je osnova. Štampa dečijih sportskih majica može učiniti da se deca osećaju bolje i samouverenije, a taj osećaj pravi bitnu razliku.

M-PRINT radi štampu na dečijim sportskim majicama pojedinačno ili za ceo dečiji tim odabirom boja i veličina koje su igračima potrebne. Štampa na dečijim sportskim majicama se može raditi na osnovu vašeg ili našeg dizajna, a najbolje od svega je što popust na količinu raste se sa brojem artikala koje naručite.

Grupne narudžbe dečijih sportskih majica mogu biti gotove brzo, a dostava se može uraditi na adresu.

Štampa na dečijim majicama za dalju prodaju

Štampa na dečijim majicama za dalju prodaju se može raditi za sve zainteresovane maloprodajne ili veleprodajne klijente. Štampa na majicama za dalju prodaju se može raditi u serijama ili sa različitim dizajnima i bojama.

M-PRINT nudi razne mogućnosti dogovora o štampi majica za dalju prodaju, kako prema količini, tako i prema dizajnu. Isporuka se  može raditi na adresu magacina ili na adresu maloprodajnog objekta.

Naručite štampu na dečijim majicama zajedno sa štampom na keceljama i uniformama, štampom na jaknama i prslucima, štampom na duksevima ili štampom na sportskoj opremi. Što više naručite, više štedite.