mobilni meni
na vrh

Šolje

Kvalitetna štampa na šoljama

Započnite jutro uz šolju kafe ili čaja sa vašim omiljenim dizajnom. Pomoću naše štampe na šoljama u boji možete da dizajnirate svoju šolju za kafu i dodate posebnu poruku, zabavan dizajn ili oboje.

POGLEDAJTE GALERIJU

Štampa na šoljama - Šolje sa štampom - Štamparija M-PRINT BeogradŠtampom omiljene fotografije na šolji možete obradovati voljene osobe darom od  srca, za rođendane ili posebne prilike, kao što su venčanja i momačke večeri. Šolje sa štampom takođe mogu biti odlična uspomena ili kao poklon zaposlenima i klijentima na događajima i proslavama.

Prilikom dizajniranja štampe za šolje za vaše preduzeće, možete ubaciti svoj logotip i naziv preduzeća, a možda čak i adresu i broj telefona.

Iako prilagođeni dizajn štampe na šoljama može biti potpuno jedinstven, mi takođe imamo mnoštvo gotovih dizajna, uključujući umetnost, pop kulturu i još mnogo toga, koji su spremni za štampu.

Ako želite da sami dizajnirate svoju šolju to je u redu, ali znajte da kod nas uvek ima puno sjajnih postojećih mogućnosti dizajna.

Magične šolje – štampane šolje koje menjaju boju

Uz izbor različitih modela šolja sa štampom koje možete izabrati, takođe nam možete poslati i svoj jedinstveni dizajn ili ideju koju možemo pretočiti u pripremu za štampu na šoljama. Verovatno imate omiljenu fotografiju, sliku ili jedinstveni tekst koji biste želeli da odštampate na šolji. Slika na šolji će se pojaviti nakon što se šolja napuni toplim napitkom. Ovakav način štampe na šoljama možete iskoristiti kao svojevrsno iznenađenje za onoga kome šolju poklanjate. Umesto lične fotografije, možete odabrati omiljenu sliku ili crtež za uživanje, koji će ostati skriveni od znatiželjnih očiju kada se magična šolja ne koristi.

Štampa na šoljama za sve namene

Stvaranje vaših štampanih magičnih ili običnih šolja ne može biti jednostavnije - samo nam pošaljite svoju sliku ili već pripremljen dizajn, a mi ćemo uraditi ostalo. Magične šolje su fantastični pokloni same po sebi ili u kompletu sa drugim poklonima. Štampu magičnih ili običnih šolja možete iskoristiti i kao izložbu dečijih umetničkih dela ili fotografija. Napravite set štampanih šolja sa raznim jedinstvenim printom za celu porodicu i uživajte u iznenađenju dok sipate tople napitke.

Naša štampa na šoljama je dugotrajna, što znači da print neće izbledeti ili se isprati.

Pogledajte našu galeriju štampanih šolja i odaberite onu koja vam najviše odgovara.