mobilni meni
na vrh

Podloge za miša

Štampa na podlogama za miša za kuću i kancelariju

Štampa na podlozi za mišaMnogi od nas provode mnogo vremena sedeći i radeći na svojim kompjuterima, pa je ponekad važno da radne prostore učinimo prijatnijim. Uz štampu na podlozi za miša i drugoj dodatnoj opremi to vrlo lako možete uraditi. Ulepšajte svoj radni prostor i dodajte jedinstvenost pomoću štampane podloge za miša koja će vas nasmejati ili podsetiti na nešto lepo. Štampanu podlogu za miša izuzetno je jednostavno napraviti – samo nam pošaljite svoje fotografije, crteže, dizajn ili tekst a mi ćemo sve to odštampati na podlozi za miša. Pomoću personalizovanih podloga za miša možete po ceo dan ispred sebe gledati ono što najviše volite. Personalizovane podloge za miša takođe predstavljaju sjajne poklone za prijatelje, kolege ili zaposlene u svim delatnostima. Izaberite jednu fotografiju ili kreirajte kolaž po izboru i pošaljite nam.

Ideje za dizajn za štampu na podlozi za miša

Dodajte još malo jedinstvenosti u svoj dom ili kancelariju pomoću štampe na podlozi za miša, urađenoj samo za vas. Od porodičnih portreta, do dizajna koji ste sami osmislili, možete stvoriti podlogu za miša za bilo koju priliku. Ako tražite poklon koji će se svideti vašim zaposlenima, pošaljite nam logotip kompanije i dizajnirajte štampanu podlogu za miša koju će voleti svi u kancelariji. Vlasnicima kućnih ljubimaca kojima nedostaju njuhovi prijatelji dok su na poslu, napravite podlogu za miša sa štampom fotografija ljubimca. Štampane podloge za miša takođe predstavljaju savršene poklone učiteljima vaše dece na kraju godine. Uz jedinstvenu štampanu podlogu za miša, imaćete moderan i funkcionalan dodatak za kancelariju koji ćete dugo koristiti.

Štampane podloge za mišaKako se štampaju podloge za miša

Štampa najboljih podloga za miša je lakša nego što mislite. Uz MPRINT možete za veoma kratko vreme dobiti svoje podloge za miša, a da pritom ne potrošite puno. Za početak odaberite ideju ili dizajn koji vam se najviše sviđa. Pošaljite nam fotografije koje želite da koristite za štampu podloga za miša i odvojite samo malo vremena da nam objasnite kako želite da budu odštampane. Ako želite da dodate ime ili citat, možete da nam i tu poruku pošaljete u e-mailu uz željenu fotografiju. Sve ostalo je naša briga, štampa će biti najkvalitetnija moguća, na veoma izdržljivim i kvalitetnim podlogama za miša.

Odštampane podloge za miša možemo vam poslati na adresu koju želite ili ih po dogovoru možete sami preuzeti.