mobilni meni
na vrh

Puzzle

Napravite sopstvenu slagalicu od fotografije

MPrint vam nudi mogućnost izrade slagalice (puzzle) od bilo koje fotografije koja vam je interesantna. Bez obzira da li tražite savršen poklon ili želite da okupite porodicu i prijatelje kako biste sklopili slagalicu, personalizovana slagalica pravougaonog ili oblika srca može biti pravi izbor. Jedinstvena i zabavna, personalizovana slagalica može biti izrađena od vaše omiljene fotografije koja vraća uspomene. Obradujte drage osobe kreiranjem jedinstvenog poklona u vidu slagalice kojeg će se sećati dugo u danima koji dolaze. Naše unikatne slagalice (puzzle) vam omogućavaju da napravite nešto baš posebno, što nigde ne možete kupiti.

Slagalice (puzzle) radimo u dve veličine i to:

  • Puzzle u A4 formatu od 120 delova
  • Puzzle u obliku srca od 75 delova

Slagalice (puzzle) kao unikatan poklon

Unikatne slagalice (puzzle) su savršen poklon za Novu Godinu, za Božić, rođendane, godišnjice i druge prilike, a rade se od visokokvalitetnih materijala sa štampom visoke rezolucije. Dok vaše drage osobe sede zajedno i sklapaju svoju poklon slagalicu, vi možete uživati znajući da ste im dali poklon koji je nezaboravan, prijatan i nezamenljiv. Kada napravite slagalicu od fotografije, možete da gledate kako se vaše omiljene uspomene spajaju deo po deo. Gledanje slagalica sastavljenih od delova vaših omiljenih fotografija izmamiće osmeh na lica vaših najmilijih.

Foto slagalice za decu

Izrada slagalica (puzzle) u obliku srca 75 delovaNapravite poklon slagalicu koja je savršena za vaše mališane. Pogodne za decu stariju od 3 godine, foto slagalice će zaokupiti njihovu pažnju, stvoriti izazov i zabavnu atmosferu. Razgovarajte sa svojim mališanima i zajedno naručite foto slagalicu koju vole. Naručite dečiju slagalicu sa slikom dinosaurusa, princeze ili njihovog voljenog ljubimca da biste napravili odličan poklon za decu koji će sigurno ostati kao jedinstvena uspomena. Pustite svoju kreativnost da teče i vaša deca će vam sigurno biti zahvalna.

Foto slagalice za celu porodicu

Pretvorite fotografiju u slagalicu i napravite savršen poklon za svakog člana porodice. Jedinstvene foto slagalice predstavljaju najbolje poklone za decu, poklone za mamu i tatu i poklone za svaku posebnu priliku.